Foto & Video

Foto og video er noget af det der kan skabe mest opmærksomhed for din virksomhed, samt vise hvem du er og hvad du tilbyder. Professionelle billeder, droneoptagelser og promovideoer til f.eks. sociale medier samt hjemmeside, kan være med til at signalere en høj kvalitet og seriøsitet for din virksomhed.

FOTo

Vi kan tilbyde forskellige løsninger for fotoopgaver, og har en professionel fotograf tilknyttet WebOrama. Kontakt os og lad os finde den mest optimale løsning for dig.

Video

 Video er en fantastisk måde at vise din virksomhed og arbejdsopgaver på. Vores uddannede dronefotograf kan skabe fantastisk optagelser, og har licens til at filme overalt.

Redigering

Vi kan selvfølgelig levere det færdigredigerede produkt, såsom reklamevideo, præsentationsvideo samt filmsekvenser tilpasset til brug på sociale medier. 

Et billede siger mere end 1000 ord

Vi kan efterhånden tage fantastiske billeder med vores kameratelefoner, men der er bare ting som kun erfarne fotografer med det rette udstyr kan skabe. Invister i dit firma og få taget professionelle billeder til din hjemmeside og markedsføring.
uddannet dronefotograf

Få fantastiske optagelser med dronekamera

Close Menu